Gevraagd:

Trimclub ABC draait op vrijwilligers. De trainers en begeleiders van de diverse afdelingen zijn het meest in het oog springend. Maar wat denk je van de beheerders van ons gebouw, de mensen die regelmatig in en rond het gebouw klussen, de ledenadministratrice, de mensen van de sportactiviteiten-, technische- en websitecommissie, de koffieschenkers, de inkopers van de kantineconsumpties, de organisatoren van activiteiten, enzovoorts.

En elke keer als we een beroep doen op mensen, zijn er weer die zich aanmelden. De meesten van ons zitten niet te wachten op activiteiten die het hele jaar doorlopen en die jarenlang duren. Maar kortlopende projecten, of activiteiten die zich concentreren in een bepaalde periode vinden de meeste mensen wel okay. Nou, we hebben er een paar voor jullie.

Vacatures:

  1. De website. Wie helpt mee deze actueel te houden?

  2. Klussen. Voor de technische commissie is het altijd handig om een lijstje met namen te hebben die ingeschakeld kunnen worden bij karweitjes.

  3. Sponsoring. Wil je (of je bedrijf) ons sponsoren? Of wil je proberen je baas over te halen dit te gaan doen? Of wil je bedrijven benaderen met de vraag of ze ons willen sponsoren? We nodigen je van harte uit om te reageren!

  4. Trainer of begeleider. Heb je ambities om een trainerscursus te volgen? Wil je groepen begeleiden van een van onze afdelingen? Laat het ons weten!

  5. De Bolderloop. Veel leden helpen om die dag tot een succes te maken. We zien graag iemand toegevoegd aan de organisatie. Het draaiboek is uitgebreid, volledig en actueel, maar moet elk jaar wel weer worden uitgevoerd.

  6. Schrijvers voor Nieuwsbrief, Jaarverslag en website.

  7. ………schoonmaken, bardienst, tuin, ……. Kijk zelf eens om je heen, activiteiten te over! Meedoen aan activiteiten die je plezierig vindt om te doen, verhoogt je betrokkenheid bij onze gezellige club. Ook jongere mensen die nog niet zo lang lid zijn, worden uitgenodigd om te reageren, maar uiteraard ook onze vitale senioren!

Doorbreek de trend, wacht niet tot iemand je vraagt, maar reageer zelf!

Mail naar info@trimclubabc.nl

Van daaruit worden de opgaven naar de juiste persoon doorgestuurd. En als we te veel aanmeldingen krijgen? Prachtig, dan hebben we reservelijsten!