Nieuws

Nieuws en Updates


Trimclub ABC corona-update.

Vanwege de coronamaatregelen van het kabinet zijn alle activiteiten van trimclub ABC voorlopig opgeschort.

Met vriendelijke groet

Bestuur trimclub ABC

Toertocht Fietsen

Vanaf  zaterdag 6 juni zal het toertocht fietsen starten.

Lijkt het je leuk om mee te fietsen?

We verzamelen elke zaterdagmorgen om 8.30 uur voor het clubgebouw aan de Thorbeckelaan.

Wintercross 8 februari

Zin in een mooie wandeling of een (off-road) training hardlopen? Trimclub ABC organiseert op zaterdag 8 februari de jaarlijkse wintercross in de achtertuin van Sliedrecht, het prachtige gebied van de Merwelanden. Iedereen, die zin heeft in een mooie wandeling of een (off-road) training hardlopen is van harte welkom. We lopen in de Hollandsche Biesbosch, een landschap met grasland, slootjes, knotwilgen, kreken, vee en vogels. We hopen op een prachtige winterse dag, maar ook als de weersomstandigheden anders zijn, is het mooi in de Merwelanden. Als het niet zo koud is en je kiest ervoor off-road te gaan, kan het drassig zijn. Neem dan wat droge schoenen en sokken mee! Heb je zin om mee te gaan, sluit dan gewoon aan! Iedereen is welkom. Deelname is gratis en je hoeft geen lid te zijn van de trimclub. Aanmelden is niet nodig, het is wel fijn als je het even laat weten dat je meegaat. U kunt zich aanmelden per mail bij secretaris@trimclubabc.nl
We vertrekken om 8.30 vanaf het clubgebouw van de ABC, Thorbeckelaan 102 te Sliedrecht. U kunt ook direct naar Het Stayokay gaan, Baanhoek 25 te Dordrecht. Vanuit Het Stayokay starten we om 8.45 met de wandeling / de looptraining.
We sluiten de wintercross met elkaar af in Het Stayokay onder het genot van kop koffie/thee. Voor meer informatie zie ook onze website www.trimclubabc.nl.