18+ voetballen bij Trimclub ABC

Trimclub ABC heeft een voetbalafdeling en wil zoveel mogelijk mannen van 18 jaar en ouder de mogelijkheid bieden om (weer) lekker te gaan voetballen. Je zit hier niet per definitie  iedere week aan vast en je bent geen tijd kwijt aan reizen, voorbereiden etc.

De voetbalafdeling beschikt over een veld aan de Thorbeckelaan in Sliedrecht met aangepaste afmetingen. Je hoeft dus niet achter je tegenstander aan te lopen over een groot voetbalveld van ruim 60 bij ruim 100 meter, wat of te hoog gegrepen is of minimaal zwaar vermoeiend.

De voetballers bij de ABC hebben andere kwaliteiten, nl. een groot tactisch inzicht, een schot zoals Koeman of een fluwelen balbehandeling zoals onze Johan. Daar is geen groot voetbalveld voor nodig en een zuivere speeltijd van 90 minuten is natuurlijk ook niet nodig om te laten zien wat ABC voetballers in hun mars hebben.

Naast al deze zaken , is er nog een belangrijke overweging om een keer per week op een aangepast veld in Sliedrecht te spelen, nl. de sociale factoren. Immers veel van de ABC voetballers hebben jonge kinderen die allemaal op zaterdag sporten en waar ze graag bij zijn. Vandaar dat er voor gekozen is op dinsdagavond een balletje te trappen.

Praktische zaken:

. we spelen op dinsdagavond, dus op zaterdag kun je gewoon met je kinderen mee die gaan sporten, met je partner mee naar de supermarkt, woonboulevard of op de bank uitrusten na een week van drukke arbeid. Of: meedoen met de Trimafdeling van ABC, want als je lid wordt mag je in alle afdelingen participeren!

. we spelen conform de normale spelregels

. de term” buitenspel” bestaat niet, buitenspel bestaat dus niet

. iedereen doet mee, er hoeft niet gewisseld te worden

. fysiek is er bijna geen contact is behalve een ” normale” schouder duw. Een “tackle” is VERBODEN!

. het gaat om het plezier in het spelletje en het is nog goed voor je gezondheid ook, dus doe mee.

Als je vragen hebt over het ABC voetbal, neem dan even contact op met: Elias de Ruijter: bel 06-42366412 of mail:  eliasenmarlies@gmail.com

De contributie is laag. Om je aan te melden, ga naar Ledenadministratie

ABCvoetbal-0686

ABCvoetbal-0541