Heb jij altijd al je voetbalskills willen tonen, maar heb je geen zin of tijd om op een voetbalvereniging te gaan? Dan is voetballen bij Trimclub ABC wellicht iets voor jou!

Elke dinsdagavond van 18.30-20.00 spelen we op ons mooie voetbalveld aan de Thorbeckelaan in Sliedrecht. Het voetballen mag dan iets laagdrempeliger zijn dan bij een echte voetbalvereniging, dat wil niet zeggen dat je je voetbaltenue na afloop weer schoon in de kast kunt leggen. Onze voetballers zijn echte winnaars en zetten zich voor 110% in om er met de eer vandoor te gaan. Wat die eer precies is, leggen we je zo meteen uit.

Word jij ook altijd zo boos om die schandalige tackles die je elke week weer langs ziet komen? Bij ons hebben we de speciale regel dat je niet mag tackelen, waardoor de kans vele malen kleiner is dat je blessures oploopt. En ondanks dat je niet mag tackelen, is het voetbal net zo leuk!

Misschien word je er wel moedeloos van als je weer eens afgevlagd wordt voor buitenspel. Bij Trimclub ABC hoef je je daarover geen zorgen te maken, want wij doen niet aan buitenspel. Bovendien zijn er ook geen corners, waardoor we gewoon lekker door kunnen voetballen en veel kunnen scoren.

Heb jij als motto ‘winnen is belangrijker dan meedoen’? Ondanks dat gezelligheid en plezier onze hoogste prioriteit hebben, kun jij je motto in vervulling zien gaan. Als kroon op de avond kun je namelijk de winnende goal maken en er met de eer vandoor gaan, ook als je met 15-3 achterstaat! Wat is er nou leuker dan dat?  

Naast het voetballen op dinsdagavond doen we ook af en toe mee met een voetbaltoernooi. Zo hebben we in de zomer van 2019 weer meegedaan met het zomeravondtoernooi van VV Sliedrecht. Een mooie ervaring waarbij het plezier en de gezelligheid voorop stonden.

Doe gerust een paar keer mee en ervaar hoe leuk en sportief het is om bij Trimclub ABC te voetballen! Voor meer informatie kun je mailen naar:  info@trimclubabc.nl

Foto gemaakt door EagleFotografie – sport- & outdoorfotografie