Op zaterdag 9 november 2019 gaat onze jaarlijkse Bolderloop weer van start. De afstanden die je kan lopen zijn 6km en 10km. Net als vorig jaar hebben we een loopronde van 2 kilometer op het terrein van de Merwebolder aan de Touwbaan in Sliedrecht.

Inschrijven is mogelijk van 9:30 tot 10:15 in het restaurant van de Merwebolder. De start van de loop is om 10:30. Het inschrijfgeld is voor beide afstanden is €5,00 en wordt opnieuw besteed aan een goed doel voor de Merwebolder. We hopen geld bijeen te brengen om cliënten van de Merwebolder te helpen aan fitnessapparatuur.

Verstegen accountants & adviseurs is ook dit jaar onze hoofdsponsor

Vorig jaar hebben er meer dan 200 lopers mee gedaan, schroom dus niet om andere lopers uit je omgeving uit te nodigen!

De Bolderloop is er niet alleen voor de geoefende lopers. Trimclub ABC organiseert voor startende lopers loopcursussen waarin je voorbereid wordt om de Bolderloop op een verantwoorde manier mee te kunnen lopen.

Dit jaar worden er naast foto’s ook video-opnamen gemaakt van de Bolderloop en zal er gezorgd worden voor muzikale ondersteuning.

De Bolderloop van trimclub ABC is de gezelligste loop van de Alblasserwaard en omstreken. Dit kenmerkt zich o.a. door de ongedwongen sfeer, het afwisselende parkoers en op de bijzondere locatie en de heerlijke pannenkoek na afloop.

Douche- en kleedgelegenheid zijn aanwezig.

Tijdens de Bolderloop zullen foto’s en video-opnamen worden gemaakt die gebruikt kunnen worden voor publicatie. Deelname aan de Bolderloop betekent automatisch dat je hiermee akkoord gaat.

In verband met andere activiteiten is er weinig parkeergelegenheid op het terrein van de Merwebolder. U kunt parkeren bij sporthal de Basis of op het parkeerterrein bij station Baanhoek.