Bestuursmededelingen

Verstuurd per e-mail 11-5-2016

 

BESTUURSMEDEDELINGEN 2016-06: 2 sportevenementen in de regio!

Wielerronde H’veld-G’dam maakt plaats voor hardlopers

Op 2e Pinksterdag zal opnieuw de wielerronde van Hardinxveld-Giessendam worden verreden. De polder zal deze dag echter niet alleen voor wielrenners beschikbaar zijn. De organisatie biedt recreatieve hardlopers het podium om gezamenlijk de gemeente eens van haar mooiste kant te bekijken; vanuit de polder!

“Een wielerronde is prachtig. Er wordt door jong en oud gekoerst alsof dit de klassieker van het jaar is. Maar het wielerwereldje is niet groot en we missen aansluiting met de sportende inwoners.”  Jaap Buyk en Jan Goedhart, beiden een groot wielerhart, hebben daarom besloten om een prestatieloop te organiseren. Om 13.00 uur is de start op het viaduct van Spoorweg-Zwijnskade. De lengte van de loop is 4,6 of 9,2km (één of twee ronden). “Natuurlijk zullen de meeste een goede tijd willen lopen, maar juist het laagdrempelige is voor ons van belang. Iedereen is welkom.”  Een mooie uitbreiding richting de 50e editie die de organisatie volgend jaar hoopt te organiseren. Wees welkom.

WIE WIL MEE VOLLEYBALLEN? SLIEDRECHT SPORT NODIGT JE UIT

Bij: ONS Zomeravond Volleybal Toernooi

Wanneer: woensdag 15 juni 2016, 18.30 uur tot ongeveer 22.30 uur

Waar: Sportvelden Voetbalvereniging Sliedrecht

Met wie: een gezellig sportief team van collega’s, vrienden of anderen die zin hebben in een leuk avondje volleyballen

 

Hoe: aanmelden via onze website of d.m.v. inschrijfformulier downloaden, invullen en opsturen. Inschrijven kan tot en met zaterdag 11 juni!

 

ALS JE ZIN HEBT MEE TE DOEN EN EEN ABC-TEAM WIL FORMEREN: MELD JE BIJ EEN BESTUURSLID.

 

 

Verstuurd per e-mail 26-4-2016

Gisteren is het bestuur voor het eerst officieel in de nieuwe samenstelling bij elkaar geweest.

Enkele punten die besproken zijn:

  1. Het voorstel van enkele leden om de runners-training van donderdagavond te verzetten naar de woensdagavond is begrijpelijk (sommigen hebben nog last van zere spieren op zaterdag), maar niet te realiseren. We zijn blij dat we voor deze doordeweekse avond trainers voor de 2 groepen beschikbaar hebben. Dat lukt op woensdagavond niet. Daarnaast zijn er altijd weer leden die nu wel komen, maar op de woensdag andere verplichtingen hebben. Wij adviseren mensen die graag op woensdagavond met een groepje lopen, anderen te vragen om mee te doen. Ook op maandag- en dinsdagavond zien we regelmatig ABC’ers met elkaar hardlopen of wandelen. Je spreekt af om op een bepaalde tijd bij de poort van ABC te zijn en….rennen maar!
  2. Op de ledenvergadering kwam het voorstel om de verkoop van shirts op een andere manier te gaan organiseren, waardoor ook leden met een wat afwijkende maat een shirt kunnen kopen. We kunnen hier echter (nog) niet toe over gaan. De shirts op voorraad bij onze sponsor hangen gaat niet lukken. Daar zijn we als club te klein voor. De huidige shirts zijn in een groot aantal tegelijk besteld, en voor een deel betaald door het bedrijf Bakker Sliedrecht, die daarvoor de bedrijfsnaam op de achterkant van het shirt mocht zetten. Dergelijke shirts apart bestellen en laten bewerken is veel duurder. En nu een nieuw shirt laten maken is niet fair ten opzichte van Bakker en kapitaalvernietiging van de voorraad.

Heb je een nieuw shirt nodig? Meld je bij Pieta of Jannie! Zij helpen je graag. En is er niets in je maat? Geef dit aan hen of aan communicatie@trimclubabc.nl door. Dan wordt er geprobeerd om een (vooral!) passende oplossing te vinden.

Tenslotte nog 2 dingen:

  1. Op www.sliedrecht24.nl vind je een verslag van de afgelopen zaterdag gehouden Coopertest. Foto’s kun je op onze eigen website bekijken.
  2. We wensen alle deelnemers aan en de organisatoren van de Koningsloop morgen heel veel succes!!!!!! Hopelijk vallen er meer zweet- dan regendruppels!

 

Verstuurd per e-mail 25-3-2016
Klik op Bestuursmededelingen 2016-04 om deze te lezen

Verstuurd per e-mail 29-2-2016
Klik op Bestuursmededelingen 2016-03 om deze te lezen

Verstuurd per e-mail 17-2-2016
Klik op Bestuursmededelingen 2016-02 om deze te lezen

Verstuurd per e-mail 29-1-2016
Klik op Bestuursmededelingen 2016-01 om deze te lezen

Verstuurd per e-mail 1-12-2015

Klik op Bestuursmededelingen nr 14 om deze te lezen

Verstuurd per e-mail 11-11-2015

Klik op Bestuursmededelingen nr 13 om deze te lezen.

Verstuurd per e-mail 10-10-2015

Klik op  Bestuursmededelingen nr 12 om deze te lezen.

 Verstuurd per e-mail ?-08-2015

Klik op Bestuursmededelingen augustus op deze te lezen

Verstuurd per e-mail 25-6-2015

Beste ABC’ers

Als bijlage vinden jullie weer het actuele nieuws van onze club, met een oproep om je creativiteit te gebruiken.
Snel openen dus!

Voor allen die al terug zijn vakantie: sterkte met het ‘gewone’ leven.
Voor allen die nog gaan: fijne vakantie en hopelijk gezond weer terug.
Voor allen die liever thuisblijven: geniet van je balkon of je tuin en de rust in de buurt.
Voor allen die niet met vakantie kunnen: VEEL STERKTE!

Het bestuur

En open deze poster ook nog even

Bestuursmededelingen en uitnodigingen voor Avondmarathon en Jaarfeest

bestuursmededelingen en uitnodigingen avondmarathon en jaarfeest

 

Wil je de notulen van de jaarvergadering nog eens nalezen
Notulen Algemene Ledenvergadering 28 maart 2015

Verstuurd per e-mail 31-1-2015

Graag geven we jullie de volgende 2 zaken door:

1. Onze voorzitter, Edy Hoogendam, is net als Pieta van Tilborg, bij de a.s. ledenvergadering van 28 maart, aan het eind van zijn termijn. Pieta stelt zich herkiesbaar, maar na lang wikken en wegen heeft Edy besloten ons een uitdaging te geven: vindt een nieuwe voorzitter! Nou vind ik het tegenwoordig het woord uitdaging een misselijk managementwoord, er wordt gewoon een probleem bedoeld… Maar één van jullie kan dit probleem echt tot een uitdaging maken. Meldt ons dat je zelf belangstelling hebt, óf geef ons de gouden tip! Dan maken we een afspraak voor een gesprek om te kijken of er van twee kanten een klik is en krijg je de informatie waar je de behoefte aan hebt. Graag aanmeldingen en/of tips sturen naar secretaris@trimclubabc.nl Wees niet te bescheiden, we zijn een overzichtelijke vereniging en je bent er lang niet zoveel tijd aan kwijt dan bij een voorzitterschap van voetbal-, korfbal-, of volleybalvereniging.

2. Wim de Ruiter gaat ons bestuurslid Jannie Hartkoorn helpen om een communicatieplan te maken met als onderwerp ‘Jonge leden winnen en alle leden binden’. Pieta van Tilborg heeft intussen een werkgroep geformeerd om in dit kader te zorgen voor de organisatie van niet-sportactiviteiten. Heb je ideeën? Geef het door aan de betrokken mensen of mail dit naar het bij 1 genoemde adres.

 

 

 

Verstuurd per e-mail 24-1-2015

1. De opbrengst van de Bolderloop was nóg hoger dan in de Nieuwsbrief werd vermeld: € 1.000

2. Lianne Treffers-Speelman heeft gemeend te moeten stoppen als hoofdtrainer. Haar ambitie en de ambitie van de meeste lopers van de club komen niet genoeg overeen. De andere trainers zullen haar taken zo goed mogelijk overnemen! Ook zijn er in onze club gelukkig mensen met de ambitie een trainersopleiding te gaan volgen.

3. Vanaf 2 maart is er op maandagavond een nieuwe huurder in ons clubgebouw, de dansschool MOVE YOUR FEET! Voor verdere informatie kun je de volgende link gebruiken: dansschool-moveyourfeet

Leden van onze club krijgen korting op de contributie en kunnen voor € 12 lid worden. Binnenkort zullen er achter de bar ook folders liggen voor vrienden en bekenden. Wij denken dat we met deze groep een huurder in huis halen die naast huurpenningen ook een mooie aanvulling op ons aanbod geeft.

 

We bedanken Jan Bons van Bonflex, die zodanig met zijn agenda geschoven heeft, dat we de mogelijkheid kregen deze overeenkomst te sluiten.

 

 

Verstuurd per e-mail 9-1-2015

Beste leden van onze Trimclub, graag jullie aandacht voor 3 zaken.

1. Fout van secretaris

Het nieuwe jaar begint altijd met goede voornemens, ook bij de secretaris.

Eén ervan geef ik ook aan jullie door: ik zal proberen om nooit meer jullie e-mailadressen in het blokje ‘Aan’ te zetten, maar in het blokje ‘BCC’. Mijn excuus voor deze fout!

2. Nieuwsbrief en Jaarverslag

Helaas heeft Dick William Harinck ons laten weten dat hij momenteel geen tijd heeft om de Nieuwsbrief en het Jaarverslag ‘in elkaar te zetten’. Heel jammer, want hij verzorgde dit professioneel.

Daarom onze vraag: wie helpt ons uit de brand?

We zoeken iemand die in staat is de lay-out te doen in bijvoorbeeld Word, Adobe Reader of Publisher. Het materiaal wordt aangeleverd!

Wees niet te bescheiden, reageer gerust. Of: als je iemand weet die dit zou kunnen doen, geef het door!!!!

Inlichtingen bij Jannie Hartkoren (hartkoren@gmail.com), of bij mij (secretarisabc@hotmail.com)

3. Website

Helaas heeft op de oproep om te helpen bij het verlevendigen van onze website (nog) niemand gereageerd. Maar zijn wel nieuwe leuke zaken op geplaatst. Zo kun je onder Trimclub ABC \ Vereniging een leuk stukje vinden over de geschiedenis van onze club van de hand van Piet Barendregt. Ook schreef Jo Terlouw Activiteiten \ Voetballen een leuke bijdrage over deze afdeling. Arjan Kazen en Pascal Zwanink hielpen hem daarbij.

 

Verstuurd per e-mail 23-12-2014

Aan de leden van onze Trimclub,

Gisteren stond er op de agenda van het bestuur ‘Beleidsplan 2015’.
Gelukkig waren er onder jullie verschillende die meegedacht hebben, door mondeling of schriftelijk zaken door te geven of door aanwezig te zijn op de vergadering.
De resultaten van dit overleg zullen we tijdens de algemene ledenvergadering op 28 maart 2015 met jullie bespreken.
Maar we houden niet alles tot die tijd ‘geheim’. Een aantal zaken nopen ons tot maatregelen:

  1. Het ledenaantal loopt al 3 jaar achtereen terug en bedraagt rond 25% in deze periode.
  2. De leeftijdsopbouw van onze leden.
  3. Het wegvallen van Be There als onze hoofdhuurder.

Als speerpunten van beleid zien we daardoor:

  1. Winnen van nieuwe leden en binden van huidige leden.
  2. Het financieel gezond blijven van onze club.

Om dit beleid gestalte te geven zullen allerlei maatregelen genomen worden.

MAAR DAT KAN NIET ZONDER JULLIE!!!!!!!!!

Wij vragen jullie daarom:

– In je familie-, werk- en kennissenkring eens goed rond te kijken en mensen te vragen om eens een keer vrijblijvend met ons mee te sporten. Misschien levert dit nieuwe leden op. Voor alle duidelijkheid: dit geldt voor trimmen, wandelen, voetballen, nordic walken en fietsen.
– In je familie-, werk- en kennissenkring eens goed rond te kijken om zakenmensen te vragen ons te sponsoren.
– In je familie-, werk- en kennissenkring reclame te maken voor ons clubgebouw. Het staat een flink deel van de week leeg en is dan te huur. We hebben 3 ruimtes (hoofdruimte, nevenruimte, zolder). Ze kosten € 25 per dagdeel. Een eis is wel dat de huurder enige relatie heeft met sport of sportmedische activiteiten. Daarnaast moet de verhuur voor ons weinig overlast betekenen, want het is natuurlijk wel ONS clubgebouw.

Ideeën? Stap zelf op mensen af of geeft ons een tip! ( secretaris@hotmail.com )

REST ONS JULLIE ALLEN GOEDE FEESTDAGEN EN EEN SPORTIEF EN GEZOND 2015 TOE TE WENSEN. LEDEN DIE MOEILIJKE TIJDEN DOORMAKEN WENSEN WE JUIST IN DEZE TIJD HEEL VEEL STERKTE!

Ter herinnering:

– a.s. zaterdag: oliebollenloop. Geblesseerd? Kom toch een oliebolletje happen in ons clubgebouw!
– zaterdag 3 januari: Nieuwjaarsreceptie. Als je kunt: welkom!

 

Het bestuur

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Verstuurd per e-mail 27-11-2014

Beste leden van onze Trimclub

 

1.         Speculaasloop

We herinneren jullie nog even aan de speculaasloop van a.s. zaterdag. We vertrekken om 8.30 uur richting Kaatsheuvel.

2.         Vergadering beleidsplan

Op maandag 22 december vergadert (een deel van) het bestuur over het samenstellen van het Beleidsplan voor 2015, van 19.30 tot uiterlijk (!!!) 21.00 uur. Indien er onder jullie mensen zijn, die hieraan deel willen nemen, zijn jullie van harte welkom. Frisse en nieuwe inzichten zijn altijd goed om in de overwegingen mee te nemen. Het gaat niet om het vaststellen van de exacte tekst, maar om jullie ideeën en mening. Leden die mee willen denken kunnen zich opgeven via het email-adres secretaris@trimclubabc.nl

Deelnemers zenden we voor die tijd indien gewenst het beleidsplan voor dit jaar toe, wat als basis voor 2015 zal dienen.

3.         Website bijhouden, wie?

Zoals al eerder opgemerkt, is de website sterk verbeterd. Maurice Melotto is de techneut, Co Meerburg voert besluiten over de inrichting uit en probeert de site actueel te houden. Co zou graag iemand naast hem hebben om de site actueel te houden. Willen mensen die dit zouden willen doen contact opnemen met het verantwoordelijke bestuurslid Jannie Hartkoren, Co of via het bij 2 genoemde emailadres? Co beheert onze penningen en bemoeit zich met ons gebouw en terrein en heeft het met die zaken al redelijk druk! En een leuke en informatieve website is van groot belang. Eventuele kandidaat leden en geïnteresseerde buitenstaanders en belanghebbenden zullen vaak de site raadplegen voordat ze contact leggen. En vooral kandidaat leden willen we interesseren. Het ledental is gestaag gezakt naar 200, we zouden graag aanwas zien! Overigens is daartoe mond op mond reclame zeer geschikt.

4.         Sponsors zoeken

Met het vertrek van Be There valt er natuurlijk een belangrijk deel van onze neveninkomsten weg. We zijn gelukkig een financieel gezonde vereniging, maar er moeten wel wat maatregelen getroffen worden. Uiteraard kunnen we besluiten het wegvallen van deze inkomsten te compenseren met een zeer forse contributieverhoging, maar dat leidt misschien weer tot opzeggingen, en dat is het paard achter de wagen spannen. Daarom willen we jullie 2 zaken voorleggen.

a.         Kan iemand ons in contact brengen met kandidaat huurders? Voorwaarden: er mag geen alcohol geschonken worden, men moet zich houden aan ons protocol en het moet onze beheerders geen extra werk bezorgen met in- en uitruimen. Sport-gerelateerde activiteiten genieten de voorkeur! De huurprijs bedraagt slechts 25 euro per ruimte per dagdeel.

b.         Kennen jullie bedrijven en/of instellingen die ons zouden willen sponsoren? We hebben al diverse sponsoren, voor 100, 250 of 500 euro. Het gaat dus niet om enorme bedragen, maar vele kleintjes maken één grote! Probeer eens bij je baas, je familielid, je buren, enz. Wat krijgen ze er voor? Als je belangstelling hebt sturen we je het sponsorbeleid toe. Je moet denken aan: logo’s in de Nieuwsbrief, Jaarverslag en op de website en de naam in onze entree.

5.         Nieuwe leden

Al eerder is vermeld dat ons ledental langzaam gezakt is. Vele verenigingen maken dit mee, vaak nog veel drastischer, maar het zou fijn zijn als er wat nieuwe leden bij zouden komen. We hebben tenslotte iets aan te bieden: een gezellige, uitnodigende, sportieve, goedkope, actieve, sociale, mooi behuisde, enzovoorts enzovoorts club……! Mond op mond reclame doet wonderen, maak eens reclame in je omgeving! Trimmen, voetballen, wandelen, nordic walken en fietsen zijn onze afdelingen, voor elk wat wils dus.

We hebben het afgelopen jaar fors geïnvesteerd in PR. Bij de Startersloop, Avondmarathon en Bolderloop is onze club in de media ruimschoots in de publiciteit geweest. Voor naamsbekendheid en uitstraling is dit goed geweest, maar nieuwe leden zijn niet toegestroomd. Als jullie tips hebben: Jannie beheert PR, maar alle bestuursleden en Sportactiviteitencommissieleden zitten op goede ideeën te wachten!

Een goede en sportieve decembermaand toegewenst,

Het Bestuur