Spinning

Op zoek naar een leuke, intensieve sport? Ga dan eens spinnen. Spinning is een ideale manier om vet te verbranden omdat het je hartslag verhoogt, calorieën verbrandt en na een tijdje je vetreserves zal aanspreken. Je kan het vergelijken met indoor fietsen, maar dan op aanmoedigende muziek, ieder op zijn eigen niveau. Spinning is een heel intensieve sport waarbij er afgewisseld wordt op snelheid, op kracht, zittend of staand. Kortom, spinnen is een veelzijdige sport. Nee, ABC heeft geen spinningfietsen met allerlei elektronische snufjes. Nee, wij hebben geen zaal met 30 fietsen. Nee, de spinningtrainer zit niet aan een mengpaneel met allerlei mogelijkheden. Wat bieden we dan wel?

  1. Een club waar gezond en sportief bezig zijn samen gaat met gezelligheid.
  2. Degelijke spinningfietsen, geschikt voor gewone sportschoenen en schoenen met clicksysteem.
  3. Goede geluidsinstallatie voor de noodzakelijke stimulerende muziek.
  4. Enthousiaste trainers, die spinnen als hobby en niet als beroep hebben.
  5. Kleedkamers en douchegelegenheid.
  6. Een maand proeftijd.
  7. Een zeer aantrekkelijke contributie.
  8. Meerdere trainingsmogelijkheden per week. (zie tijden bij trainingstijden)
  9. Spinnen is mooi te combineren met een sportief buiten fietsen. Op zaterdagmorgen is daarvoor de gelegenheid van 08.30-rond 10.30 uur. (Afstand tussen 30 en 40 km. Snelheid rond 23 km per uur. Als het weer het buitensporten minder aantrekkelijk maakt, kun je op deze ochtend ook spinnen.)
  10. Bij lidmaatschap kun je ook gratis meedoen met de andere afdelingen: runnen, wandelen, nordic walken en voetballen.

Is je belangstelling gewekt? Geef dit door aan onze ledenadministratie (ledenadministratie@trimclubabc.nl).  Van harte welkom!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA