Starterscursus 2015

Begin bij het begin, start bij ABC!

In september 2015 gaat ‘ie weer van start; de nieuwe startergroep van ABC! Mensen die geen of weinig ervaring met hardlopen hebben, kunnen onder begeleiding van de hardloopdeskundigen van ABC werken aan een Algemeen Betere Conditie! In eigen tempo word je klaargestoomd voor het echte werk: rennen met één van de wekelijkse loopgroepen van ABC.

Hardlopen is een intensieve sport die, mits op een goede manier begeleid, leidt tot sterke spieren en verbetering van hart en luchtwegen. Daarnaast leert het hardlopen dat doorzetten loont en dat lopen met elkaar een ‘samen kom je verder’ gevoel geeft. Juist als je vermoeid bent, geeft je dit een flinke zet om door te zetten!

Als hardloper kan je in weer en wind buiten naar buiten: op alle weersomstandigheden kan de hardloper zich kleden. Dát is ook de kracht van hardlopen; in de buitenlucht werken aan jezelf en aan je conditie! Hardlopen zorgt voor een zeer intensieve sportbeleving en dit ga je merken aan lichaam en geest.

Hardlopers lonen zich echter niet in “praatjes” maar in “daadjes”. Meld je daarom aan voor de startersgroep ABC en ervaar zelf de kracht van het hardlopen. Begin bij het begin; start bij ABC!
ABC, samen kom je verder

Aanmelden kan niet meer.