Valentijns Cross – Verslag

VALENTIJNS CROSS

Op 14 februari werd voor leden en niet leden van de  ABC Trimclub een Valentijns cross georganiseerd.

Hierbij werd duidelijk niet bedoeld romantisch lopen door de Biesbosch, nee het werd een stoere cross door de modder van de Biesbosch !!!

Ongeveer  60 hardlopers, fietsers, wandelaars en nordic walkers melden zich bij het Stay Okay hotel. Sommige daarvan hadden er al een tochtje opzitten, zij waren rennend of fietsend gekomen.

Jammer genoeg waren er niet veel mensen van buiten de vereniging.

Om 9.00 uur gingen de groepen van start. De hardlopers begonnen met een flinke inlooproute, ieders schoenen waren al snel doorweekt van modder en water. Opeens kwam er reactie uit de groep waarom Arie Batenburg er niet was, vast omdat zijn nieuwe schoenen niet vies mochten worden!

Na een aantal kilometers werd een warming up gehouden om de spiertjes soepel te maken, bij sommigen lukt dit jammer genoeg niet zo goed meer, vervelend hoor.

We kregen  de keus om een route van 8 kilometer te lopen of rondjes door het bos van 1,2 km.

Lopen is lopen, dus eigenlijk maakt het niet uit wat je doet , ieder op zijn eigen tempo.

Het parcours werd steeds drassiger, maar grote valpartijen bleven uit, jammer of niet!!!

Om 10 uur hebben we in het hotel genoten van een heerlijk kopje koffie of thee met een heeeerlijke zelfgemaakte bonbon van Ad. Langzamerhand ging iedereen weer huiswaarts, op weg naar een heerlijke douche.

Het was weer supergezellig en ik wil de organisatoren bedanken, ik denk dat ik wel namens iedereen mag spreken. Op naar de volgende activiteit.

 

Riena Kamp

Kijk ook in de fototgalerij foto’s