Valentijnscross

Zaterdag 14 februari de Valentijnscross, na ontbijt op bed meteen de modder in.

Klik hier voor meer info Valentijnscross

VALENTIJNSCROSS MET TRIMCLUB ABC

Trimclub ABC uit Sliedrecht, met leden uit de wijde omgeving, heeft voor 14 februari een heuse Valentijnscross op het programma staan. ‘Hét collectief gezond bewegen’ is ons uitgangspunt. Om dit nog beter uit te dragen stelt de vereniging dit jaar verschillende activiteiten ook open voor niet-leden. Zo kun je op zaterdag 14 februari als loper, wandelaar, nordic walker of fietser meedoen aan de Valentijnscross.

We verzamelen in ons clubgebouw (Thorbeckelaan 102), tussen 8.15 en 8.30 uur. Daarna vertrekken we naar Stayokay aan de rand van de Hollandse Biesbosch. Rond 8.45 starten de activiteiten. De lopers gaan crossen door modder of sneeuw, op eigen tempo en net zolang als je wilt onder leiding van een trainer. Andere lopers en de andere afdelingen maken een mooie route door het Nationale Park, ook zij worden begeleid.

Tussen 9.45 en 10.00 uur verzamelen we in Stayokay en drinken ter afsluiting een kop koffie of thee. Deelname is geheel gratis en schept geen verplichtingen. Hopelijk laten velen zich inspireren om mee te doen. Wat is er op Valentijnsdag romantischer dan rennen door de modder of fietsend of wandelend de zon op te zien komen in dit mooie landschap? En…..geen Belgische dame in je oren laten tetteren, maar gezellig in de natuur zijn met mensen met dezelfde hobby?

Wil je meer weten stuur een bericht aan info@trimclubabc.nl